Hakkımızda

Dünyanın en lezzetli zeytinyağlarının üretildiği Ege ve İç Ege bölgelerinde bulunan zeytinliklerimizde üretilen zeytinlerden üretim yapıyoruz.

Bu bölgenin düşük asitli ve kendine has güzel kokulu zeytinyağları, farklı bir aromaya sahiptir. Ekim ayı başlarında zeytinler henüz yeşil iken erken hasat döneminde ozenle yere değmeden toplanır, delikli hava geçirgen 20-25 kg alan kasalara konur. Bekletilmeden aynı gün içerisinde fabrikaya götürülür ve sıkıma alınır. Çuvallar yerine kasalarda taşınarak zeytinin kızışmasının dolayısıyla yağda olumsuz tatlar oluşmasının önüne geçilir. 

27 C altında en az su ilavesi ile 2 fazlı sistemlerde Soğuk Sıkım (Cold Press) yöntemiyle zeytinyağlarımız üretilir ve çelik krom tanklarda, azot gazı altında saklamaya alınır.
 

Yağlarımızın kimyasal ve duyusal analizleri uluslararası akredite Özel Gıda Kontrol Laboratuvar'larında yapılır. 
Analiz sonuclarını belgelerimiz bölümünden inceleyebilirsiniz.